چه نکاتی باعث نم زدگی و رطوبت ساختمان می شود
و از این مهم تر برای جلوگیری نم زدگی و رطوبت ساختمان چه کارهایی باید انجام بدهیم؟ وجود لوله های فرسوده در ساختمان های قدیمی مهم ترین چیزی که نقش اصلی در ایجاد نم ورطوبت وجود لوله های پوسیده و فرسوده ی ساختمان میباشد.
برای تعمیر کردن لوله های فرسوده با تعمیر کاران حرفه ای تماس حاصل کنید تا بدون ایجاد تخریب مشکل ساختمان شما را خیلی سریع برطرف کنند در ادامه به جلوگیری نم زدگی و رطوبت ساختمان بیشتر می پردازیم.
قابل ذکر است که در این گونه ساختمان ها با عوض کردن لوله ها مشکل اصلی برطرف نمی شود، اگر میخواهید که به طور کلی برای مدت زمان طولانی از این مشکل راحت باشید تصمیم به تعویض کل لوله های ساختمان بگیرید، اگر اینکار را انجام دهید تا مدتها این مشکل را حل کرده اید، با تکنیسین لوله کش این موضوع را حل کنید .
آسیب دیدن ایزوگام پشت بام :
یکی دیگر از دلایل رطوبت و نم سقف ساختمان آسیب دیدن ایزوگام پشت بام است، سقف ساختمان بیشترین احتمال نم را دارد، چون پشت بام جایی است که از همه جا بیشتر در معرض تغییرات آب وهوا قرار میگیرد، اغلب پشت بام ها با ایزوگام یا موازییک که با بر روی یک لایه کم سیمان به قطر کمتری ساخته شده است.
که در اثر مرور زمان و نشست ساختمان ممکن است از درزهای موزاییک یا آسیب دیدن ایزوگام نم وارد سقف ساختمان شود، همیشه باید قبل از فصل بارندگی اگر مشکلی است آن را برطرف کرد وگرنه سهل انگاری دراین کار موجب می شود که خسارت وارده بیشتر وهزینه های که باید پرداخت کرد هم سر سام آور باشد. اگر این مورد را جدی بگیریم برای جلوگیری نم زدگی و رطوبت ساختمان اقدام مثبتی انجام داده ایم.
ترک در لوله ها دلیل ایجاد نم میشود :
ترکیدگی لوله نقش مهمی در نم ساختمان دارد و ممکن است به ساختمان های مجاور هم آسیب برساند، گاهی در هوای سرد به دلیل دمای کم با وارد شدن آب گرم در لوله باعث ترکیدگی می شود، آب از لوله نشت پیدا می کند.
در صورت مشاهده نشتی آب با افراد متخصص لوله کشی ساختمان تماس بگیرید آنها با دستگاه های ویژه محل نشتی را تشخیص داده و مشکل را برطرف می نمایند.
عامل دیگر نم و رطوبت وجود عوامل انسانی :
شست و شوی دیوارها باعث ایجاد نم ورطوبت می شود، برخی افراد به دلیل وسواسی که دارند با استفاده از مواد شوینده به تمییز کردن دیوارها می پردازند اینکار باعث از بین رفتن رنگ دیوار وایجاد نم در ساختمان است، اگر دیوارها رنگ روغنی داشته باشد میتوان در فاصله های طولانی آن را شست ولی اگر نباشد نباید اقدام برای شستن دیوارها کرد، برای تمییز کردن همیشه با یک دستمال نم دار دیوارها رو تمییز کنید.
به غیر از دیوارها بقیه ی قسمتهای خانه هم هست که در اثر شستشوی زیاد ایجاد نم و رطوبت در ساختمان میکند.
مثلا” شستشوی مداوم حیاط، آشپزخانه، کف ساختمان
مرطوب نگه داشتن محیط خانه :
با وجود دستگاههای بخارساز هوای داخل خانه مرطوب میشود ولی باید حواستان باشد که رطوبت را کنترل کنید، زمانیکه از این دستگاهها برای تهویه هوا استفاده میشود باعث نم میشود، حتما در و پنجره ها را باز کنید تا هوای داخل عوض شود وبخار از ساختمان تخلیه شود.
به کمک نمک هم میتوانید نم و رطوبت را از ساختمان خارج کنید.
صحبت های ما در این مطلب به این معنا نیست که اصلا رطوبت در داخل خانه نباشد، باید کنترل شود که از حد مجاز تجاوز نکند که باغث بروز مشکل شود.
نوشتههای تازه
پرسش و پاسخ
- alonashtyab در تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در تهران
- alonashtyab در بازسازی ساختمان و تعمیرات ساختمان در تهران
- alonashtyab در تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در تهران
- alonashtyab در تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در تهران
- alonashtyab در تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در تهران
- alonashtyab در رفع نم و رطوبت ، رفع نم بدون خرابی در تهران ، رفع نم حمام
- فاطمه ولیزاده در رفع نم و رطوبت ، رفع نم بدون خرابی در تهران ، رفع نم حمام
- امیر انصاری در رفع نم و رطوبت ، رفع نم بدون خرابی در تهران ، رفع نم حمام
- امید عزیزی در رفع نم و رطوبت ، رفع نم بدون خرابی در تهران ، رفع نم حمام